Cūkgaļa ar ananāsiem un sieru

Sākotnēji varētu likties, ka ananāsi ir pārāk saldi, lai tos izmantotu gaļas marinādei, taču jāsaka, ka pati biju patīkami pārsteigta par to, cik labi šīs garšas iet kopā. Gatavošana nav sarežģīta, tāpēc arī ēst gatavošanas iesācējiem šis ēdiens noteikti izdosies gards!

Sastāvdaļas

700 g svaigas cūkgaļas

150g konservētu ananāsu gabaliņos

200 g siera

2 ēdk. majonēzes

3 ēdk. sinepes

Kartupeļi un cūkgaļa

Cūkgaļu sagriež gabaliņos un izklapē. Gabaliņus griež nedaudz mazākus kā karbonādei. Izklapēto gaļu liek ananāsu sulā un ļauj ievilkties apmēram 20 minūtes.

Cepta cūkgaļa

Tad gaļu ņem ārā no sulas un liek uz pannas cepties. Pieber sāli un cep tik ilgi, kamēr tā apbrūnē.

Cepta cūkgaļa

Gaļu liek ietaukotā cepamajā traukā.

Cūkgaļa ar ananāsiem un sieru

Pa virsu gaļai kārto ananāsu gabaliņus.

Cūkgaļa ar ananāsiem un sieru

Ananāsiem pa virsu uzspiež nedaudz majonēzes.

Cūkgaļa ar ananāsiem un sieru

Tam visam pa virsu uzkaisa rīvētu sieru. Lai gaļa iegūtu vajadzīgo asumu, tai pāri pārlej 1 glāzi ūdens, kas samaisīts ar 3 ēdk. sinepēm.

Cūkgaļa ar ananāsiem un sieru

Liek cepeškrāsnī un cep apmēram 30 min. kamēr siers ir palicis brūns un gaļa mīksta. Labu apetīti!

Dalies ar Draugiem:
  • Twitter
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Print

Related posts:

  1. Marinētas brieža gaļas un burkānu sautējums
  2. Pica ar šķiņķi, ananāsiem un šampinjoniem
  3. Meža gaļa vīna marinādē
  4. Gards un sulīgs Steiks
  5. Skābeņu zupa rudens vakariem

Kategorija: Gaļas Ēdieni, Receptes.

Birkas: , ,



3 komentāri rakstam “Cūkgaļa ar ananāsiem un sieru”

  1. dxc saka:

    Nu var arii ar vistu – njem vistas fileju paris gab sagrazia gabalinjos apbruunina uz pannas, klaat apceptu papriku un konservetaa ananaasa bundzhu. Veel klaat vareetu kreejumu, kaariju un kaadu kjiinas meerciiti.

  2. andzins saka:

    Jā, izklausās ļoti garšīgi!

  3. Vinnijs saka:

    Jaa, uztaisīju to pašu, tikai ar vistiņu + saldo krējumu. Superrrrrrrr!

Padalies ar viedokli