Šis sautējums garšos pat tiem, kas ir ne visai draudzīgās attiecībās ar dārzeņiem, jo cūkgaļas ribiņas piedos tam brīnišķīgu garšu. Sautējums ir ne tikai garšīgs, bet vizuāli pievilcīgs, jo tā sastāvā ir daudz dažādi dārzeņi dažādās krāsās. Tā kā uz viesību galda tas izskatīsies lieliski!Sastāvdaļas

1kg cauraugušas cūkgaļas ribiņas

1 svaiga biete

1 svaigs, neliels puķkāposts

1 cukini

1 sarkana paprika

1 dzeltena paprika

1 svaigs burkāns

2 svaigi sīpoli

4 daiviņas ķiploka

4 ēdk. olīveļļas (der arī cita eļļa)

Garšvielu maisījums (sāls, pipari uc.)

Pagatavošanas princips ir pavisam vienkāršs. Vispirms visus dārzeņus sagriež līdzīga lieluma (apm. 1 cm) gabaliņos. Ņem cepešpannu, lej iekšā eļļu un pievieno sagrieztos dārzeņus. Arī sīpolu  un ķiploku. Sīpolu var griezt lielākos gabalos.

Atsevišķā pannā liek gabaliņos sagrieztas cūkgaļas ribiņas un apcep līdz ir brūnas. Tad pievieno dārzeņiem.

Visam ēdienam pievieno garšvielas pēc gaumes un izvēles, apsmidzina vēl nedaudz ar eļļu, kārtīgi viscaur izmaisa un liek iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī uz apmēram 180 – 200 grādiem.

Cep līdz gatavs apmēram 1h. Ik pa laikam apmaisot. Ja vēlaties nedaudz cietākus dārzeņus, varat necept tik ilgi. Labu apetīti!

Dalies ar Draugiem:
  • Twitter
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Print

Related posts:

  1. Pupiņu un gaļas sautējums ar čili
  2. Marinētas brieža gaļas un burkānu sautējums
  3. Vista paprikas un tomātu mērcē
  4. Lieldienu ēdieni
  5. Skābeņu zupa rudens vakariem

Kategorija: Gaļas Ēdieni, Receptes.



Padalies ar viedokli