Augļi

Trīs dienas, no 14. līdz 16.februārim Sanktpēterburgā noritēja kārtējais pavāru konkurss “Baltijas kulinārijas zvaigzne”, kurā godalgotas vietas ieguva Latvijas Pavāru kluba komandas pārstāvji.

Latvijas komandas sniegums sacensībās vainagojās panākumiem nominācijā “Banketa ēdiens — melnā kaste”, kur zelta medaļu izcīnīja Raimonds Zommers - pavārs restorānā “Kaļķu vārti”, Rīgā. Andris Rūmītis atpūtas kompleksa “Meidrops” šefpavārs Ikšķilē ieguva sudraba medaļu nominācijā “Karsto uzkodu izlase”, bet Jāņa Sproģa viesnīcas “Hotel Tigra” šefpavāra sniegums nominācijā “Pārstāvētās valsts nacionālais ēdiens” tika atzīmēts ar atzinības rakstu. Sacensību kausu izcīnīja Igaunijas valsts komanda.

Dalies ar Draugiem:
  • Twitter
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Print

Related posts:

  1. Izmeklēti ēdieni un vīna degustācijas un ar Latvijas labāko vīnzini
  2. Ko pavāri dara brīvajā laikā?
  3. Notiks Latvijas lielāko olu ripināšanas konkurss
  4. Mežaparkā svinēs Latvijas novadu “Sieru dienu”
  5. Baltijas labākie vīna viesmīļi viesosies Rīgā

Publicēšanas datums: 18.februāris, 2008. pulksten 12:33

Kategorija: Jaunumi Kulinārijā, Raksti.



Padalies ar viedokli