Ļoti gari pārtikas produktu realizācijas termiņi, kas norādīti uz iepakojumiem, bieži vien ir bez pamata un patiesībā apdraud ēdāja veselību – tā liecina Grieķijā veikts pētījums.Speciālisti konstatējuši, ka olīvas, kurām noteiktais realizācijas termiņš ir 3 gadi, kļūst nepiemērotas ēšanai jau ilgi pirms šī termiņa beigām, ja tiek glabātas nepiemērotā vidē. Pētījuma autori norāda, ka pāreja uz plastmasas iepakojumiem novedusi pie situācijas, ka produktu realizācijas termiņi tiek noteikti patvaļīgi un nepamatoti. Patiesībā olīvas šādos maisiņos ir derīgas tikai deviņus mēnešus.

Dalies ar Draugiem:
  • Twitter
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Print

Related posts:

  1. Kur uzglabāt maizi



Padalies ar viedokli