Pica ar šķiņķi, ananāsiem un šampinjoniem

Pica ir no tiem ēdieniem, kas labi garšo mājās gatavota vai picērijā cepta, jo, manuprāt, veikalā nopērkamās grūti ir nosaukt par picām. Turklāt mājās ceptajām ir vairākas priekšrocības – ir iespēja pagatavot tik lielu, cik sirds vēlas un sastāvdaļas pielāgot savām vēlmēm.

Pats vienkāršākais picas pagatavošana variants ir izmantot smilšu mīklu, kas jau gatava ir nopērkama veikalā.

Sastāvdaļas

smilšu mīkla

maltā gaļa

tomātu mērce

šķiņķis

marinēti šampinjoni

konservēti ananāsi

marinēti zaļie tomāti

majonēze

Šī pica būs ļoti sātīga, tāpēc ar vienu plāti pietiks 4 cilvēkiem. Mīklu izveltnē un liek uz ietaukotas cepampannas. Uz mīklas plānā kārtiņā uzsmērē tomātu mērci.

Pica ar šķiņķi, ananāsiem un šampinjoniem

Uz tomātu mērces liek apceptu malto gaļu, pāri kārto šķinķa šķēlītes. Tad liek ananāsus, marinētus šampinjonus un marinētus zaļos tomātus. Visam pa virsu ber speciālo picas garšvielu vai pēc savas izvēles dažādu garšugu maisījumus. Pāri picai var uzziest nedaudz krējumu vai majonēzi.

Dalies ar Draugiem:
  • Twitter
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Print

Related posts:

  1. Pica ar salami un mocarellas sieru
  2. Cūkgaļa ar ananāsiem un sieru
  3. Ātrie tomātu un šķinķa salāti
  4. Gardā tomātu un desas zupa
  5. Pikantie tunča salāti



3 komentāri rakstam “Pica ar šķiņķi, ananāsiem un šampinjoniem”

  1. Aija saka:

    Kā noprotu, tad jācep nav? :D

    Bet vsp liekas garšīgi. :) Tik es vēl tradicionāli sieru pievienotu. :)

  2. asmo saka:

    Es kad uznāk luste picu cept, neslinkoju un iemaisu rauga mīklu.

  3. msmarii saka:

    Es taisu upgrade veikalā nopērkamajām, kad vajag ātri ātri :) Parasti pietiek ar desu, tomātu mērci, sīpoliem un daudz siera.
    Bet esmu arī taisījusi picu pati, ir speciāla picas mīklas recepte, nevis rauga vai smilšu mīkla.

Padalies ar viedokli