Rīgā Spīķeru kvartālā 18.jūnijā tiks atklāts alus restorāns “Merlin”, kura līdzīpašnieks – AS “Cēsu alus” – sola apmeklētājus pārsteigt ar jaunu koncepciju ēdināšanas sfērā.

Kā norāda AS “Cēsu alus” pārdošanas un mārketinga direktors Gustavs Zatlers, restorāna auditorija būšot iedzīvotāju vidusslānis, kuri ieinteresēti nevis bistro tipa ātrajās ēstuvēs, bet gan vēlas “divatā vai labā kompānijā mierīgi izbaudīt brīvu brīdi pie kārtīga gaļas ēdiena un laba alus”. Turklāt tas būs vienīgais restorāns Latvijā, kur gandrīz visos ēdienos tiks izmantots alus – sākot ar steiku un beidzot ar burkānkūku.

Restorāna koncepcija paredz demokrātiskas cenas, kā arī ne tikai “Cēsu alus” produkcijas, bet arī “pasaules labāko alus šķirņu” iekļaušanu sortimentā.

Alus restorāna divi stāvi paredzēti vismaz 150 apmeklētājiem, tajā iebūvēta īpaša atklāta tipa krāsns, kur apmeklētāju acu priekšā uz oglēm tiks cepta gaļa, savukārt ārpusē pirmsjāņu dienās notiks izlejamā nefiltrētā alus un kvasa tirgošana.

Dalies ar Draugiem:
  • Twitter
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Print

Related posts:

  1. Baltijas labākie vīna viesmīļi viesosies Rīgā
  2. Izmeklēti ēdieni un vīna degustācijas un ar Latvijas labāko vīnzini
  3. Lieldienu gardumu tirdziņā – pārsteigumi no Mārtiņa Rītiņa

Publicēšanas datums: 18.jūnijs, 2010. pulksten 11:04

Kategorija: Jaunumi Kulinārijā, Raksti.



Padalies ar viedokli