Siera svētki Debesmannā

24.aprīlis, 2008.
5. aprīlī no 17.00 līdz 20.00 un 26.aprīlī no 12.00 līdz 15.00 tirgotava Debesmanna Mūkusalas ielā 95 plaši pavērs durvis uz sieru pasauli! Šajās dienās Latvijas vadošie siera eksperti, tajā skaitā “Siera kluba” biedri iepazīstinās interesentus ar visdažādāko sieru veidiem un to īpašībām. Apmeklētājiem būs sagatavoti radoši konkursi, receptes un pārsteigumi.

Siers būs sarūpēts visizsmalcinātākajai gaumei! Gardēži varēs nobaudīt gan pašmāju kūpinātos, pikantos, ķiploku un tradicionālos ķimeņu sierus, gan arī pasaulē atzītos slavenos sierus, iepazīties ar to ražošanas noslēpumiem un garšas īpatnībām. Apmeklētājiem tiks mācīta arī pareiza siera griešanas tehnika, kā arī dažādi tā sakārtošanas veidi.

Kā zināms siers ir olbaltumvielām un taukiem bagāts produkts. Tas satur kalciju, A, B1, B2, D, E un K grupas vitamīnus, kas ir nepieciešami cilvēka organisma pilnvērtīgai funkcijai. Tāpēc ģimenes un veselības centra vadītāja Dr. Regīna Strautmane konsultēs apmeklētājus veselīga un pilnvērtīga uztura jautājumos.

Interesenti arī varēs paplašināt savus kulināros horizontus ar dažādām svaigām un interesantām siera ēdienu receptēm, kuras tiks dalītas pasākuma laikā.

Dalies ar Draugiem:
  • Twitter
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Print

Related posts:

  1. Speciālisti iesaka, ko iekļaut siera platē
  2. Tirgotavā “Debesmanna” tiek rīkotas smalko vīnu dienas
  3. Svaigi siera salāti 4 veidos
  4. Mežaparkā svinēs Latvijas novadu “Sieru dienu”
  5. Lieldienās atklās Lauku labumu tirdziņu Spicē

Publicēšanas datums: 24.aprīlis, 2008. pulksten 11:09

Kategorija: Jaunumi Kulinārijā, Raksti.

Birkas:



Padalies ar viedokli