Ķīna, kas jau gadu desmitiem nepatīkami pārsteidz rietumvalstis ar dažādu dārgu zīmolu un preču viltojumiem, tagad ir ķērusies klāt arī pārtikas produktiem un sākusi ražot pat tādas agrāk neiedomājamas lietas kā mākslīgās vistu olas un trifeles.

Ārvalstu aģentūras ziņo, ka viltotajām vistu olām ir gan čaumala, gan arī baltums un dzeltenums, taču pamatā tām ir vesels ķīmisko vielu kokteilis, kas nebūt nav veselībai nekaitīgs.

No īstām vistu olām tās atšķiras ar daudz trauslāku čaumalu un ķimikālijām raksturīgu smaržu. Taču izgatavot viltotas olas, kā izrādās, tomēr ir izdevīgi, jo tās izmaksājot ievērojami lētāk nekā dabīgie vistu produkti.

Dalies ar Draugiem:
  • Twitter
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Print

Related posts:

  1. Kā pasargāt olas čaumalu no plaisāšanas vārīšanas laikā
  2. Brīvdabas muzejā olas krāsos ar dabas krāsvielām
  3. Pārtikas produkti un to cenas Rīgas tirgū decembrī
  4. Kā vieglāk nomizot vārītas olas
  5. Pārtikas produkti un to cenas Rīgas tirgū oktobrī

Publicēšanas datums: 2.jūnijs, 2010. pulksten 12:57

Kategorija: Jaunumi Kulinārijā, Raksti.



Padalies ar viedokli