Pikantie tunča salāti

Šī ir laba recepte tiem, kuriem nepatīk ilgi stāvēt pie plīts, bet patīk garšīgi paēst. Tā kā salāti ir pikanti un diezgan trekni, tad svara samazināšanas nolūkā tie nederēs, taču tiem, kuri par svaru neuztraucas, iesaku pamēģināt! Turklāt, ja iepriekšējā vakarā ir izdzerts par daudz vīna, šie salāti lieliski remdēs nākamā rīta apetīti.

Sastāvdaļas

2 bundžiņas tunča savā sulā

5 vārīti kartupeļi

3 marinēti gurķi

buntīte svaigu lociņu

1 tējk. sinepes

1 glāze skābā krējuma

2 ēdk. majonēzes

Vārīti kartupeļi

Šie būs kārtainie salāti, tāpēc visas sastāvdaļas liksim kārtas. Vārītos kartupeļus uz parupjas rīves sarīvē – tā būs pirmā kārta.

Vārīti kartupeļi un marinēti gurķi

Pa virsu rīvētajiem kartupeļiem kārtojam sīki sagrieztu marinēto gurķi. Tam pāri kārtojam tunci savā sulā.

Kartupeļi ar marinētu gurķi un tunci

Pāri salātiem liesim mērci, kas pagatavota no glāzes krējuma, kas sajaukts ar sinepēm un 2 ēdk. majonēzes. Mērcei pēc garšas var piebērt nedaudz sāls.

Salāti ar mērci

Kad mērce ir uzlieta uz salātiem, sīki sagriežam lokus un birdinām pa virsu.

Pikantie tunča salāti ar lokiem

Salātus iesaku gatavot kādu brītiņu pirms ēšanas, lai garša paspēj ievilkties. Lai labi garšo!

Dalies ar Draugiem:
  • Twitter
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Print

Related posts:

  1. Tunča salāti ar dārzeņiem un olīvām
  2. Svaigi siera salāti 4 veidos
  3. Ātrie tomātu un šķinķa salāti
  4. Sātīgā siļķe kažokā
  5. Pica ar šķiņķi, ananāsiem un šampinjoniem



Padalies ar viedokli