2010.gada 26.novembrī pulksten 11.00 Rīgas Kino muzejā notiks multimediju meistarklase, kuras laikā studenti kinorežisora Edmunda Jansona vadībā veidos animācijas par svaigu augļu un ogu lietošanas nozīmi uzturā.

Laika posmā no oktobra vidus līdz novembra sākumam studenti tika aicināti iesūtīt scenārija idejas – animācijas, aprakstus un ilustrācijas, kas pievērstu vienaudžu uzmanību saviem ēšanas paradumiem un veselīga uztura jautājumiem.Visi iesūtītie darbi uzsver svaigu augļu un ogu lietošanas nozīmīgumu.

Bet aizraujošākais pasākums konkursa „Kas notiek Tavā šķīvī” ietvaros vēl ir priekšā – scenāriju autori no dažādām augstskolām 26.novembrī tiksies ,lai meistarklases laikā apgūtu animācijas pamatus, kopīgiem spēkiem radot animācijas filmu par svaigu augļu un ogu lietošanas nozīmi uzturā. Tāpat meistarklasē aicināti piedalīties citi interesenti no studējošo pašpārvaldēm, kas gatavi tās rezultātus un filozofiju popularizēt virtuālajā telpā.

Meistarklasi „Augļi un ogas multimedijos” vadīs kinorežisors, operators un mākslinieks Edmunds Jansons. „Šī meistarklase ir unikāla iespēja Latvijas studentiem ne tikai ieskatīties animācijas aizkulisēs, bet arī pašiem kļūt par sabiedriskās domas veidotājiem. Mēs ceram, ka studentu sinerģiskais darbs dos nelielu, bet nozīmīgu ieguldījumu bērnu un jauniešu informētības paaugstināšanā par svaigiem augļiem un ogām”.

Ar meistarklases rezultātiem varēs iepazīties mājas lapā www.augliveselibai.lv.

Latvijas Augļkopju asociācija.

Pasākums, kas finansēts ar Eiropas Savienības un LR Zemkopības ministrijasatbalstu.

Dalies ar Draugiem:
  • Twitter
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Print

Related posts:

  1. Izsludina veselīga uztura konkursus skolēniem un studentiem
  2. Augļu un ogu izvēle, parādoties saaukstēšanās simptomiem
  3. Cik daudz iedzīvotāji tērē svaigiem augļiem un ogām
  4. Baltijas labākie vīna viesmīļi viesosies Rīgā
  5. Augļu un dārzeņu ēdāji atšķiras

Publicēšanas datums: 25.novembris, 2010. pulksten 18:55

Kategorija: Jaunumi Kulinārijā, Raksti, Veselīgs Uzturs.



Padalies ar viedokli