Ziemassvētku punšs

Tā kā Ziemassvētki jau tepat aiz stūra, turpinam eksperimentēt ar svētku dzērieniem. Šis punšs ir jādzer silts, un garšas dažādošanai var pievienot arī nedaudz ruma.

Sastāvdaļas

1 citrons

saujiņa krustnagliņu

2 lielas vai 4 mazas kanēļa standziņas

2 tējk. melnās tējas lapiņas

80 ml degvīna

4 tējk. medus

Citroni un krustnagliņas

Citronu sagriež šķēlītēs un sasprauž tajās krustnagliņas.

Citroni un krustnagliņas

Citronu šķēlītes liek mazā katliņā, pievieno degvīnu un uzsilda.

Citroni un krustnagliņas

Tējkannā ieber tēju, ieliek kanēļa standziņas, pielej 600 ml karsta ūdens un ļauj 5 min. ievilkties. Katrā glāzē liek pa citrona šķēlītei, nedaudz degvīna un pielej tēju. Glāzē liek arī kanēļa standziņu un tējkaroti medus.

Ziemassvētku punšs

Dalies ar Draugiem:
  • Twitter
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Print

Related posts:

  1. Karstvīna svētku garša
  2. Karstais ziemas dzēriens
  3. Idejas, kā rotāt svētku galdu
  4. Kanēlis
  5. Cepam Piparkūkas!



Padalies ar viedokli